Hjemme igjen! :) Updateee

Hei på dere!

I går kom jeg hjem, fornøyd og glad etter 13 plass på kunstløpstevne i Oslo (OI) :) Kan hende jeg får lastet opp løpet mitt, men det er bare kanskje <3 Veldig fornøyd med denne konkurransen og jeg synes alle TSK løperne gjorde en super innsats! :) Grattis til dere! Her er de endelige resultatene - ikke lette å forstå for dere som ikke kan dette, men likevel!

Vi så også Disney On Ice i Oslo Spektrum på lørdagen. Spektakulert det! :) Kan ikke legge ut bilder, for det var visst ikke lov... Veldig morsomt og flinke karakterer! :)

Idag på skolen var ikke Elena der, som var veldig dumt, hehe... Legger kanskje ut en veldig rar videoblogg hvor jeg hopper ned en bakke og faller på magen - HAHA! :) Ikke vondt altså, det var sikker 20 cm snø under. Ellers så fikk jeg særoppgaven min tilbake som var veldig bra og ukeslutten med 3 og en halv feil :P Så er det bare å gjøre lekser, for vi har fri på fredagen! :D Jey!

Har også vært på trening idag rett etter skolen hvor vi øvde på trinn. Så tida flyr når du gjør mye! :D


Jeg og Stine spilte stess (et kortspill) på flyet. Ikke lett! :P


Mamma tok bilde av meg i Spektrum under Disney On Ice. Ikke så bra bilde, men det var mørkt!


Litt trøtt, litt opplagt og klar til å legge seg for en god natts søvn før konkurranse :)

Har dere sett Disney On Ice? Liker dere å spille kort?

-PIFFA


3 kommentarer

marthe

25.jan.2010 kl.17:33

hei :D jeg har ett spørsmål på bloggen min, ville du vært så utrolig snill og brukt ett min på å svart på det? spørsmålet er nederst i inlegget mitt :D

Malena

25.jan.2010 kl.19:39

Headeren din er skummel! xD

Sett litt, på mobilen din x] Liker ikke spille kort. Fysj.

Anna

25.jan.2010 kl.20:42

Malena: Veit, jeg er en skummel katt :P

Kort er gøøøy! :D

Kommenter dette innlegget

<
>
Anna

Anna

12, Trondheim

Velkommen til min blogg! :) Skal prøve å kommentere tilbake hos alle! ♥ TOPPLISTEN MIN ER IGANG! :) TA EN TITT UNDER "TOPPLISTE" I MENYEN, HVIS DU ØNSKER Å MELDE DEG PÅ ♥

Kategorier

Arkiv

hits