HAR JEG BLITT HELT SNÅL ELLER?

Heisann folkens!

Beklager for lite blogging, kan jo ikke sitte på PC'n hele tiden. Det går ikke. Heh :) Idag har jeg egentlig ikke gjort så inmari mye, men jeg føler meg sikkelig bra :D Har ingen anelse hvorfor, hehe. Sikkert fordi jeg er blitt helt snudd på hodet... Jeg er sånn "Mamma da, æ føle at det skjer litt usunt ut det vi har i handlevogna vårres." Ja, trøder dialekt :) Stolt over å være trønder vet dere. Også sånn, siden jeg og mamma var på butikken (det skjønte dere sikkert med "handlevogna") så er jeg blitt helt snål. Jeg synes bare vi skal kjøpe sunne ting og masse frukt og NO CANDY her i gården.

Hmmm.. Også jogging da. Merklige saker. Mamma fant seg Vestlandslefse, som hun synes er så godt, og jeg kommentere "Mamma da. Uff uff. Hadd du et sikkelig usunt impulskjøp hær eller?".. Ikke akkurat meg det. Sikkert fordi jeg har funnet mitt ultimate idrettsforbilde (eller idrettsforbildene :D). Deilig å ha noen å prøve å være som, på en måte. Hehe, dette blir et rart innlegg, men samma... :)

Senere idag skal jeg til tanten min og feire mormor sin 74 årsdag :) Det blir sikkelig hyggelig, men kommer jeg til å spise noe (det blir jo kaker og blablabla...) da montro, jeg som har blitt sunnhets freak? Tenkes. Men nå skal jeg spise lunsj, fisk på brødskive med salat :)

Gud, langt innlegg!


Favorittbildet mitt :D Ikke at det har noe med saken å gjøre altså :P

ER DERE ENIGE MED AT JEG ER BLITT HELT HJERNEVASKET?

-PIFFA

Ingen kommentarer

Kommenter dette innlegget

<
>
Anna

Anna

12, Trondheim

Velkommen til min blogg! :) Skal prøve å kommentere tilbake hos alle! ♥ TOPPLISTEN MIN ER IGANG! :) TA EN TITT UNDER "TOPPLISTE" I MENYEN, HVIS DU ØNSKER Å MELDE DEG PÅ ♥

Kategorier

Arkiv

hits