HÆRREGUD FÅR EN HÆRLIG DAG!

Hei folkens!

IGNORER DEN SNÅLE OVERSKRIFTEN. Den er rar, jeg vet det. Det er en gutt i klassen som går rundt å synger på den der og synes den er så kul. Mø, derfor kom den ideen ja.

- Men ikke det som var tema. Skal på trening snart om 25 minutter nå.. Kunstløp <3 Gleder meg :) Heh. På skolen idag var vi på Ringve museum og lærte om minoriteter og blablabla. Synes det var litt kjedelig, men hadde ørene åpne da. Vi hadde også naturfag, fossil engergi og biobrensel. KJEMPEGØY. Woho!

Også har jeg ryddet rommet mitt og støvsuget! SUPRISE MUM! :D Åjoda, mamma ble glad. Fikk uansett en skrivebordslampe og nattbord. Dere er In my heart <3 Heh.. Ikke akkurat

Og nå snør det som bare rakkern her. Det er vel lagt seg nesten 5 cm. Uff, jeg vil ha vår nå! Så derfor blir det skidag på torsdag. Gøy. Skiskoene mine er for små. Gøy. Vi skal være ved skolen. Gøy. Not. Men skal slutte dette idiotiske innlegget og kle på meg treningstøy!


GO NORTHUG! :D ♥ ♥ ♥ Hehe, passet jo litt med snø, ski, blabla? Hehe, google in my heart vet dere <3

Hva har dere gjort idag? LIKER DERE MUSEUM?

-PIFFA


Ingen kommentarer

Kommenter dette innlegget

<
>
Anna

Anna

12, Trondheim

Velkommen til min blogg! :) Skal prøve å kommentere tilbake hos alle! ♥ TOPPLISTEN MIN ER IGANG! :) TA EN TITT UNDER "TOPPLISTE" I MENYEN, HVIS DU ØNSKER Å MELDE DEG PÅ ♥

Kategorier

Arkiv

hits