ANNA TESTER ...

TYGGIS!

Jo, nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, har vært en tur på matvarebutikken, spist middag og dessert :) ♥ Creme Fromasj ♥ eller hvordan det nå skrives, hehe. På butikken idag ba jeg mamma om å kjøpe en nokså ny tyggis, hvor jeg så det sto "Rapsberry" på. Nam tenker jo lille meg. Fristende med rosa tyggis også! Så mamma kjøpte den da, og dere kan vel se hvordan det gikk med denne testingen:


Ikke verdens beste bilde, vet ^^

UTSEENDE: Gud, jeg fikk inmari lyst til å kjøpe denne tyggise når jeg så den. Rosa tyggis og stilig design. Desginet gir jeg en 5'erPRIS: Denne tyggisen kostet utrolig lite, 8,90. Synes det er en bra pris. De behøver ikke være dyrere enn 10 kroner. For bra og liten pris, gir jeg, nok en gang, en 5'erSMAK:
Ugg, i tross for stilig design og lovende pris må jeg si at dette er den værste tyggisen EVER jeg har smakt! Ugg! Dumme meg leste jo ikke at det sto "Licorice" - Lakris. Fysj av meg! Denne tyggisen er helt forferdelig! Hehe, ikke noe jeg vil anbefale! Eller, hvis man er veldig glad i lakristyggiser så er nok denne super, men ikke noe for min smak. Ikke friskt i det hele tatt! Om det kunne gått an ville jeg gitt denne - 100.JA, DERE KAN JO FÅ SE DEN SÆRIØST, SNÅLE, MERKELIGE REAKSJONEN MIN NÅR JEG FIKK SMAKT DEN:

Og når jeg endelig fikk spyttet den ut, hadde den ikke tyggisen den fine, rosa fargen lengre. Den var bæsjebrun ...

SLUTT KARAKTER: 3 (Dette er vel mest for design, ikke smak!)HAR DERE SMAKT DENNE TYGGISEN? VIL DERE HA FLERE "ANNA TESTER..." ?

-PIFFA

----------------------------------------------
MINNER OM KONKURRANSE HER! :D //FOTO//

4 kommentarer

Stine

15.mar.2010 kl.18:33

Så du begynner også med jeg tester nå? Akkurat som meg..

Anna

15.mar.2010 kl.18:42

Det har jeg drevet med lenge. Bare se her: http://piffas.blogg.no/1263046643_anna_tester__dusjting.html

- Det var i januar, og siden det har jeg hatt det sånn innimellom :) Jeg har ikke hermet, det bare datt inn når jeg satt i bilden og spiste den ekstremt kvalme tyggisen, at jeg skulle lage en ny "Anna tester ..." ;)))

♥ Stine St

15.mar.2010 kl.19:02

Men med ... etterpå er litt herm

Anna

15.mar.2010 kl.19:12

Nei. Og selv om mange kommer med det samme som du kanskje laget Stine, så kan du ikke si at alle hermer. Ideen var det nok noen som kom med før deg.

Kommenter dette innlegget

<
>
Anna

Anna

12, Trondheim

Velkommen til min blogg! :) Skal prøve å kommentere tilbake hos alle! ♥ TOPPLISTEN MIN ER IGANG! :) TA EN TITT UNDER "TOPPLISTE" I MENYEN, HVIS DU ØNSKER Å MELDE DEG PÅ ♥

Kategorier

Arkiv

hits