HVORFOR IKKE TA NÆRMERE TITT PÅ EN 20 METER DYP SPREKK HVOR VANNET RENNER INNI`?

Hei folkens! :)

Nå er jeg superhappy! Jeg får faktisk lov til å bruke mamma sin PC, og jeg og Pappa fikk fikset det slik at det er den som har internett nå. Så bilder blir det! Massevis!

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra en tur på 2 timer og 1 kvarter. Puh! Neida, jeg er ikke sliten, bare vondt i ryggen :( Ja, flinke meg er jo så smart å begynner å tøye ryggen så hardt hun kan, fort, og hva er resultatet? Strekk i ryggen. Hyggelig! Jaja. Turen var kjempespennende! Tok vel rundt 90 bilder, men legger ikke i nærheten ut ALLE. Ble mye rart også..

- Vil vel si at at "sprekken" vi fant, som var på bortimot 20 meter dyp, var mest spennende. Sjøvannet fosset jo inn og det brølte som bare det. Desverre fikk jeg ingen gode bilder eller filmer av det, siden mamma er så redd for at jeg skule falle nedi, hah... Okei, scary var det, men litt adrenalinrush må man ha! :)

Jaja, dere får kose dere med bildene :)) ♥ Som kommer senere... :P

-PIFFA

Ingen kommentarer

Kommenter dette innlegget

<
>
Anna

Anna

12, Trondheim

Velkommen til min blogg! :) Skal prøve å kommentere tilbake hos alle! ♥ TOPPLISTEN MIN ER IGANG! :) TA EN TITT UNDER "TOPPLISTE" I MENYEN, HVIS DU ØNSKER Å MELDE DEG PÅ ♥

Kategorier

Arkiv

hits